Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
fodboldtrojerdkk.over-blog.com

draktsett fotball, barcelona fotballdrakt

Den talentfulle venezuelanske ungdommen Adalberto Penaranda er sikker på å tiltrekke seg oppmerksomhet på sommerens Copa America.

 

Spiller Som Trener Colombia Fotball Gerardo Martino Stoler For Sent

En av de eldre spillerne til å lage denne listen, er 29 år gamle Mercado blant de få innenlandske innlemmelsene på Argentinas liste. Men det er ikke å si at Mercado, som bare har gjort fire forestillinger for Albiceleste, vant være klar for spotlyset om nødvendig. Ryggen bak scoret vinneren som opptjente River 2014 Copa Sudamericana, og han er tydeligvis en spiller som trener colombia fotball Gerardo Martino stoler for sent, etter å ha blitt kalt for Argentinas siste tre VM-kvalifiserere, alle hvorav vinner.

 

Etter å ha blitt sett på som en lovende ungdom på Real Madrid, brøt Fabinho aldri på Bernabeu, men fant et godt hjem på Monaco i 2013. Siden da har han hjulpet Ligue 1-klubben kvalifisert for to kjøpe fotballdrakter rette Champions League, men på internasjonalt nivå høyreback har spilt andre fienle til Dani Alves. Likevel, bør leder Dunga forsøke å inngyde noe nytt blod eller bli tvunget til en forandring, vet han at den 22 år gamle Fabinho vil være klar til å svare på samtalen.

 

Et produkt fra Barcelonas berømte La Masia, tilbrakte draktsett fotball Sanabria 2015-16 lån på Sporting Gijon og var et nøkkelmedlem i en side som klarte å unngå nedrykning på den siste dagen i La Liga sesongen. Den 20-årige scoret 11 mål denne sesongen i Asturias, og nå vil se for å få mest mulig ut av sin sjanse etter å ha blitt kalt Ramon barcelona fotballdrakt Diazs lag som erstatning for den skadde Roque Santa Cruz. Forsvarere for Colombia, Costa Rica og USA vil ha sine hender fulle hvis Sanabria ser på feltet.

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article